Primera Steenwijks Boekhuys gaat dinsdag open

Steenwijk - Steenwijks Boekhuys en Primera Scholten gaan samen verder in een winkel aan de Oosterstraat 4-6. Vanaf dinsdag 19 november 2019 zijn Primera Scholten en Steenwijks Boekhuys samengevoegd tot één winkel aan de Oosterstraat 4-6, dus schuin tegenover de huidige Primera.

Deze twee panden zijn samengevoegd, zodat beide winkels op deze locatie gevestigd kunnen worden.

De nieuwe naam van de winkel wordt Primera Steenwijks Boekhuys, en zal naast Primera ook Libris-BLZ boekhandel blijven, met een groot assortiment boeken en kantoorartikelen. ‘Een droom die uitkomt,’ aldus Richard en Jeanet Bollema. ‘We hebben al jaren twee winkels, en hebben altijd gehoopt deze ooit samen te kunnen voegen op een prachtige locatie in Steenwijk. Dat hebben we nu gerealiseerd. ‘Zowel Steenwijks Boekhuys als Primera Scholten zijn zaterdag de 16e nog gewoon open tot 17.00 uur,’ vertelt Richard Bollema. ‘Daarna gaan we als een speer alles verhuizen naar de nieuwe winkel. Maandag worden de laatste puntjes op de i gezet om dinsdagmorgen de 19e in onze nieuwe winkel te kunnen starten.’

Zaterdag 23 november zullen er tal van leuke acties georganiseerd worden, zoals een Rad van Fortuin, waarbij iedereen prijzen kan winnen. De huidige winkels blijven geopend tot en met zaterdag 16 november. Op maandag 18 november zijn beide winkels gesloten in verband met de verhuizing.