Zoek je eigen kerstpakket uit

Steenwijk - Een kerstpakket uitzoeken dat bij alle collega’s in de smaak valt, is altijd een lastig vraagstuk voor ondernemers aan het eind van het jaar. Een oplossing zou kunnen zijn om je medewerkers zelf hun kerstpakket te laten uitzoeken.

Dat kan heel eenvoudig op de Kerstpakkettenmarkt die verschillende ondernemers uit Steenwijk op vrijdag 13 december en donderdag 19 december organiseren in het Grand Café van Rabo Theater De Meenthe.

‘Het werkt heel simpel,’ vertelt mede-organisator Bert Marinus van Slijterij bij Bert. ‘Je kunt je bedrijf hiervoor aanmelden, met het aantal werknemers en de dag en tijdstip van voorkeur. Je komt met de groep op het afgesproken tijdstip en iedereen krijgt zelf het afgesproken bedrag aan fictief geld mee om daarmee de beurs op te gaan. Op de beurs kunnen je medewerkers zelf uitzoeken wat ze willen hebben en het dan direct mee naar huis nemen. Er is genoeg te kiezen, want we hebben een grote diversiteit aan deelnemende bedrijven op de beurs. En het zijn allemaal lokale ondernemers. Mooie sieraden, lekker eten en drinken, heerlijke geurtjes, bloemstukken, planten, boeken, kerstkaarten, tijdschriften, interieuraccessoires, teveel om op te noemen. Er is voor iedereen wel iets bij. Daarnaast is het ook een leuke gelegenheid om er bijvoorbeeld een leuk bedrijfsuitje van te maken. Je kunt het gezamenlijk kerstpakketten uitzoeken combineren met na afloop een gezellige vrijdagmiddagborrel of een gezamenlijke maaltijd. De Meenthe heeft hiervoor speciale borrelarrangementen (inclusief hapjes) en een heerlijk Winterbuffet voor een all-inclusive bedrag in de aanbieding.’

De Kerstpakkettenmarkt is op vrijdag 13 december van 10.00 tot 21.00 uur en op donderdag 19 december van 10.00 tot 22.00 uur. De deelnemende bedrijven zijn Keurslagerij Harry Mulder, Willemijn Bonheur, Bloemisterij Gaal, Purple sieraden, Boekhandel Groenendijk, Banketbakkerij Strampel, Slijterij bij Bert en Drogisterij Etos, allen uit Steenwijk. Voor meer informatie en opgave kan contact opgenomen worden met Slijterij bij Bert, via het e-mailadres info@slijterijbijbert.nl of telefonisch via 0521 516627.