Gratis winterinspecties

Scheerwolde - Bij Autobedrijf Huisman aan de Scheerwolderweg 6 wordt op vrijdag 22 en zaterdag 23 november weer de gratis winterinspectie gehouden.

Op deze 2 dagen is iedereen (elk merk auto) zonder afspraak welkom voor inspectie van de auto op maar liefst 15 wintergevoelige punten. Tijdens het wachten kunnen de mensen ondertussen genieten van een heerlijke kom erwtensoep, warme chocolademelk of een lekker kopje koffie. Na afloop ontvangt de klant het ingevulde inspectieformulier, zodat hij of zij direct weet of de auto winterklaar is. Natuurlijk ligt er ook weer een kleine attentie voor iedereen klaar.

De inspectie is gratis, maar zoals elk jaar vraagt Autobedrijf Huisman om € 2,50 te doneren voor een goed doel. De opbrengst gaat dit jaar opnieuw naar Grannies2Grannies.

De inspectiedagen zijn op vrijdag 22 november van 09.00 tot 17.00 uur en zaterdag 23 november van 09.00 tot 12.00 uur zonder afspraak.

Wie op zoek is naar een goede en betrouwbare occasion is bij Autobedrijf Huisman aan het juiste adres. Service en kwaliteit staan hier hoog in het vaandel. Het team hecht veel waarde aan een goed persoonlijk contact met de klanten. Bekijk het aanbod online op autobedrijfhuisman.nl of kom gerust langs voor een proefrit. Het team van Huisman staat voor je klaar. Iedereen kan hier terecht voor zaken als onderhoud, reparatie en APK keuringen aan personen- of lichte bedrijfswagens van alle merken. Het bedrijf is gespecialiseerd in Hyundai, maar voor ieder merk is expertise aanwezig. Daarnaast is Autobedrijf Huisman erkend Bovag garage en RDW erkend. Kom gerust langs, zeker voor de gratis winterinspectie!