Nautic Blue ruimt grootscheeps op

Steenwijk - Nautic Blue aan de Woldpromenade 12 gaat medio februari vernieuwen. „En daarom beginnen we alvast met een grote opruiming,” vertelt Jan de Vries van Nautic Blue. „De opruiming gaat deze week van start, met flinke kortingen van 20% tot 50% op de hele wintercollectie."

"Dus, als je je slag wilt slaan voor de kerstdagen, dan moet je er nu bij zijn!” De opruiming is maandag 18 november gestart.

„We zijn in 2008 begonnen met Nautic Blue,” vervolgt Jan. „En het is nu dan ook hoog tijd om alles aan te passen aan de eisen van deze tijd. Alles gaat eruit. Er komt een compleet nieuw interieur; de tekeningen zijn al klaar, wij hebben er al zin in! Daarvoor zullen we de winkel eerst een paar weken moeten sluiten, waarschijnlijk wordt dat 3 weken, maar misschien zijn we ook al na 2 weken klaar. We zien wel. De doorgang tussen Elja Mode en Nautic Blue gaat in die weken ook dicht. Na de verbouwing zijn we helemaal klaar voor de nieuwe voorjaars- en zomercollecties. Maar eerst moet dus de winkel leeg. ‘Vanaf maandag gaan we afprijzen. En echt, bijna alles gaat mee in de opruiming. Alleen onze basiscollectie niet. Maar topmerken gaan weg voor weinig. En we hebben leuke kortingen. Dus, zeer zeker de moeite waard om te komen kijken.”