Geurige actie van Reformhuis

Steenwijk - Nieuw bij het Reformhuis aan de Woldpromenade is de Olfae microverstuiver. Met deze verstuiver kan de aanval worden ingezet tegen infecties, maar ook bijvoorbeeld bij psychische klachten. Tegen inlevering van de waardebon in de advertentie in de Steenwijker huis-aan-huis krijgt u bij aankoop van de Olfae microverstuiver het eerste flesje biologische essentiële olie naar keuze GRATIS.

„Ieder mens heeft meer dan 400 sensoren waarmee hij of zij geuren waarneemt,” weet Rob van Meel van het Reformhuis. „In vaktermen noemen we dit olfactorische receptoren. De Olfae olfactotherapie is gebaseerd op een geavanceerde diffusie technologie. De verstuiving is puur en komt rechtstreeks uit de glazen biologische essentiële olieflacon. De Olfae microverstuiver vormt vervolgens de biologische essentiële olie om in uiterst fijne microdruppeltjes die een optimale doeltreffendheid op onze geur receptoren hebben. Deze geavanceerde technologie zorgt er voor dat alle werkzame bestanddelen kunnen worden overgedragen aan uw olfactorische receptoren.”

„De functie van ons reukorgaan wordt ontzettend onderschat. Olfactotherapie bewijst dat er via de neus veel meer mogelijk is dan u zou denken. Zo kunnen bepaalde geuren een stimulerend of juist rustgevend effect hebben en houden ze het lichaam in balans. Ook zijn essentiële oliën prima in te zetten tegen infecties en werken ze ontstekingsremmend. Olfactotherapie kan zowel tegen fysieke als psychische klachten worden ingezet.”

Microverstuiver

„Met de Olfae microverstuiver kunt u veel voorkomende zelfzorg indicaties effectief te lijf gaan. Het is echt heel simpel. Kies de olie die bij de door u gekozen indicatie past, draai de flacon vast in het apparaat en toets het nummer dat op de flacon staat in op de Olfae microverstuiver en het bijbehorende voorgeprogrammeerde diffusie protocol wordt automatisch geactiveerd.

Bij de Olfae micro verstuiver heeft u de keus uit maar liefst 25 biologische oliën die elk op een ander indicatiegebied kunnen worden ingezet. Kom naar onze winkel want wij informeren u graag over het gebruik en de voordelen van de Olfae microverstuiver.”