VV Steenwijk geeft kortingsboekje uit

Steenwijk - Mensen bestellen tegenwoordig steeds vaker via internet. Dit gaat ten koste van de lokale winkeliers en horeca. Daarom komt VV Steenwijk in actie. De club geeft hiervoor een speciaal sponsorboekje uit, ter promotie van de winkeliers en horeca uit Steenwijk, voornamelijk sponsoren van de club.

„We hebben we een mooi 1-2-tje gemaakt met veel sponsoren en zo hopen we wat terug te kunnen doen voor onze sponsoren. Het boekje staat vol met aanbiedingen (waardebonnen) van de betreffende ondernemers, dus die wil iedereen hebben’, vertellen Lianne Dolstra en Sandra Vos van de sponsorcommissie.

Een boekje kost € 5,- per stuk. In ruil daarvoor ontvangt de koper honderden euro’s aan voordeel bij lokale winkeliers. Lianne en Sandra: „Dat is dus snel terugverdiend. Zo wint iedereen met deze actie: de club, de ondernemers en iedereen die een boekje koopt!”

Zaterdag 23 november van 10.00 tot 14 uur is de officiële aftap van de actie in de kantine van VV Steenwijk. Lianne en Sandra: „Daarvoor hebben we een verkooppunt ingesteld in de kantine. Spelers van de selectie (eerste en tweede elftal) staan die dag klaar om de boekjes te verkopen. Wie deze dag niet kan, kan een boekje bij de kassa in de kantine kopen. Contant geld is overigens niet noodzakelijk, want betaling kan via een QR code of iDeal.

De opbrengst van het boekje gaat naar een goed doel, namelijk verduurzaming van de toiletten.