Fysiotherapie Henny Biemans houdt presentatie over chronische pijn

Steenwijk - Maandag 2 december verzorgt Fysiotherapie Henny Biemans een presentatie over chronische pijn.

Hierin wordt uitgelegd wat chronische pijn is, welke factoren een rol spelen bij het aanblijven van de pijn en ook hoe een behandeltraject eruit ziet. Onze therapeuten helpen u grip te krijgen op uw klachten en dit komt uw gezondheid ten goede. Onze praktijk is o.a. aangesloten bij het Rugnetwerk Zwolle waar ook pijneducatie een belangrijk onderdeel is van het behandelen van rugklachten.

De praktijk staat de komende maanden in het teken van de chronische pijn. Chronische, aanhoudende of langdurige pijn is pijn die langer duurt dan 3 maanden. Over het algemeen wordt het omschreven als pijn die blijft bestaan na de normale hersteltijd van het weefsel. Fysiotherapie helpt mensen met chronische pijn de vaardigheden te ontwikkelen die ze nodig hebben om klachten onder controle te krijgen, activiteiten op te bouwen en de kwaliteit van leven te verbeteren.

Fysiotherapie Henny Biemans zit alweer bijna 2 jaar in Vitaal Zuidveen, voorheen de basis school van Zuidveen. Naast fysiotherapie heeft de praktijk de volgende specialisaties in huis: manuele therapie, oedeemtherapie en sportfysiotherapie.

Fysiotherapie Henny Biemans biedt verschillende mogelijkheden voor een fit en vitaal leven binnen ieders mogelijkheden. Voorbeelden daarvan zijn fysiozwemmen in de Waterwijck, fysiofitness en “Nordic Walking” samen met Sociaal Werk de Kop op de Woldberg (gratis!). Wilt u de presentatie bijwonen, meldt uzelf dan vooraf aan door een mail te sturen naar info@fysiohennybiemans.nl of bel 0521-516473.

www.fysiohennybiemans.nl.