'Gezellig' laat je genieten van december

Steenwijk - De gezellige decembermaand is weer begonnen. Kaarsjes aan, knappend haardvuur en zicht op de komende feestdagen. Heerlijk genieten van lekker eten en cadeaus onder de boom. „Onze woonwinkel geeft al een voorproefje van dit gevoel,” vertellen Aldo en Patricia van Gezellig Bloemen & Lifestyle.

 „Warme grote plaids om onder te kruipen en mooie winterse kussens in diverse vormen en materialen, die geweldig passen in onze banken en fauteuils van Urban Sofa. Het merk Urban Sofa staat voor kwalitatief goede meubelen. Heerlijke banken, fauteuils en eettafelstoelen, te verkrijgen in mooie luxe stoffen. Stoere robuuste tafels in een prachtige houtsoort. Bovendien iedere zaterdag te zien in de woonkamermetamorfose bij "de grote tuinverbouwing" op de zender SBS6. Natuurlijk zijn de meubelen ook te bewonderen in onze landelijke winkel aan de Woldpromenade 59 en op onze website www.gezelligsteenwijk.nl”

„Kerst is ook het moment om eens flink uit te pakken met cadeaus en samen genieten van een goed glas wijn. Sinds kort zijn de wijnen van Wine Table bij ons te verkrijgen. Heerlijke wijnen voor een zeer redelijke prijs, om mee te proosten op het nieuwe jaar. Dan zijn er ook nog de topgeuren van Tap parfum. Deze bestaan grotendeels uit geuroliën en blijven daardoor tot wel 8 uur goed waarneembaar op de huid. Op dit moment hebben we 39 damesgeuren en 10 herengeuren. Allemaal benaderen deze geuren tot in de perfectie, de bekende grote merken, maar dan vele malen voordeliger! Onder de boom is dit het ultieme cadeau. Weet je niet welke geur je moet kiezen, ga dan voor het "special gift" flesje. Zelf te vullen door de ontvanger met zijn of haar favoriete geur, echt een leuk idee! Buiten onze kleine aardigheidjes en woonaccesoires, maken wij ook jouw kersttafel compleet met een mooi bloemstuk of boeket. Genoeg te beleven dus! Kom bij ons genieten en sfeer proeven. Wij helpen graag om van jouw decembermaand een top maand te maken!”