Steenwijker Boys verslaat Smilde’94

Steenwijk - Steenwijker Boys boekte een knappe 5-3 zege thuis tegen Smilde’94. Na twintig minuten voetballen keek de thuisclub tegen een 0-2 achterstand aan door twee goals van Quinten van Sleen.

Na een half uur was het alweer 2-2. Samet Cankaya en Dennis Frenay scoorden voor de thuisclub. Jordie van Hien miste een strafschop. Dennis Frenay zorgde na rust ook voor 3-2, en een eigen goal van Jens de Haan betekende 4-2. Ingmar Klok zorgde voor 4-3, en Samet Cankaya bepaalde de eindstand op 5-3 voor de geel-zwarten.

Steenwijkerwold won uit met 1-5 van DVSV. Voor de rood-zwarten scoorden Wilko Vroege (2), Boris Berghorst, Rob ten Wolde, en er was een eigen goal van de thuisclub. Voor DVSV was Niek Leffers trefzeker. VENO verloor thuis in de tweede klasse K met 0-3 van Dedemsvaart. Steenwijk kreeg uit met 3-2 klop bij DIO Oosterwolde. Voor de thuisclub scoorde Martijn Wieldraaijer drie keer en bij Steenwijk waren er twee goals van Brian van Meerwijk. Pieter van der Leij kreeg in de slotfase rood wegens het neerhalen van een doorgebroken speler. Oldemarkt won uit met 2-4 bij FC Assen. Voor Oldemarkt scoorden Wouter van der Vegt en Folkert Postma elk twee keer.