Beleef unieke lichtjeswandeling op het Holtingerveld

Havelte - Het wordt een unieke belevenis; de allereerste lichtjeswandeling op het Holtingerveld. De wandeltocht staat op de agenda voor zondag 22 december.

Tijdens de unieke belevingsroute staat het ‘oeroude’ kerstverhaal van het Holtingerveld centraal. Wandelaars kunnen vanaf 16.30 uur een bijzondere tocht beleven en onderweg de stadsomroeper, herders, de Driewijzen én natuurlijk Jozef en Maria ontmoeten in een levende kerststal.

De wandeling van circa 3 kilometer is voor iedereen die het kerstverhaal wel eens op een andere, eigentijdse manier wil beleven. Een prachtige wandeling langs de lammerenkooi, hunebedden en andere speciale vergezichten op het Holtingerveld vertelt het kerstverhaal middels theatrale belevingen, verhalen, muziek o.a. En natuurlijk ontmoeten wandelaars Jozef en Maria in de levende kerststal. Ter afsluiting is er een speciaal kerstoptreden van Voices4You.

Ticketverkoop

De online ticketverkoop is inmiddels gestart en verloopt goed. Deelnemers aan de wandeling kunnen nog tot en met 20 december een kaartje kopen via: shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/lichtjeswandeling-holtingerveld.

Iedere 15 minuten start er een groep met maximaal 30 deelnemers. Zij worden op hun route begeleidt door een echte herder (gids). Onderweg kunnen deelnemers genieten van een heerlijke traktatie en natuurlijk is er warme chocolademelk en gluhwein.

Oproep figuranten

De organisatie is nog op zoek naar enkele figuranten (in de rol van herder of Driewijzen) en gidsen die het leuk vinden om groepen te begeleiden tijdens de lichtjeswandeling. Aanmelden kan via info@brasserieoer.nl