Bedder gaat woensdag open

Oldemarkt - De plaats Oldemarkt heeft er een fraaie winkel bij. Woensdag 11 december gaan de deuren open van Bedder aan de Steenstraat 2. „De naam Bedder betekent “beddenmaker” en is daarom ook zeer toepasselijk’” vertelt slaapadviseur Martijn Prins.

„Uitgerust wakker worden is belangrijk voor ons allemaal. Bedder laat u dit ultieme gevoel graag ervaren. Onze boxsprings kunnen van alle gemakken worden voorzien, zoals elektrisch verstelbaar, een hoog-laag systeem, een papegaai, uitvalbescherming, Trendelenburgfunctie en nog veel meer. Bij het samenstellen van uw bed komt er veel op u af: waar slaap ik goed, welke afmetingen zijn het meest ideaal, wat is uw ideale in- en uitstaphoogte, kleur en stof? Wilt u makkelijk onder het bed kunt stofzuigen? Wilt u uw bed op de toekomst voorbereiden? Bedder heeft overal een oplossing voor en we laten u dit graag zien in onze showroom in Oldemarkt of bij u thuis.”

Specifieke kenmerken van Bedder zijn volgens Martijn de volgende. „Onze bedden worden ambachtelijk gemaakt. Het zit in de details. De constructie van het bed, de keuze en opbouw van de materialen, de afwerking van de stoffen en natuurlijk de vertaling van de wensen naar en goede nachtrust. Verder zijn onze bedden allemaal maatwerk. Iedere slaper is uniek! Een bed is zo persoonlijk dat wij deze helemaal op maat voor u kunnen maken. Uw lichaam en wensen worden als uitgangspunt genomen om de juiste ondersteuning te bieden, een bed en matras speciaal voor u. Daarnaast is alles eigen productie. Bedder verzorgt haar eigen productie, waardoor de kwaliteit gegarandeerd is. Ook staan wij voor verantwoord werken en goede omstandigheden voor alle werknemers. Tot slot bieden wij optimale service en garantie. Wij installeren uw bed, voeren uw oude bed af en staan hierna ook voor u klaar, geheel gratis! Daarnaast bieden wij tot 25 jaar garantie op de belangrijkste zaken.”

De gehele maand december geeft Bedder hoge kortingen. „Per levensjaar ontvang u 10 euro korting op een complete boxspring naar keuze.” Alle reden om vrijblijvend een kijkje te nemen in de showroom aan de Steenstraat 2 of kijk op www.bedder.nl