De ultieme speciaalzaak voor de feestdagen

Steenwijk - Slijterij bij Bert heeft alles in huis voor de feestdagen. „Niet alleen voor de kerstborrel, maar ook hebben wij in onze winkel het grootste assortiment wijnen, bieren, whisky’s, cognacs, rum en likeuren in de hele gemeente Steenwijkerland,” vertelt Bert Marinus. „Daarnaast hebben wij veel verstand de meest uiteenlopende soorten dranken."

"Ikzelf ben bijvoorbeeld al ruim 25 jaar werkzaam in de drankenwereld en gespecialiseerd op het gebied van wijnen, bieren en andere dranken. Wij hebben contacten met niet alleen grote importeurs, maar ook met de kleinere en daardoor exclusievere producenten. Zo kunnen we mensen goed adviseren over bijvoorbeeld de te gebruiken wijnen bij het kerstdiner, passende likeurtjes voor na het diner of sprankelende wijnen voor oud en nieuw.”

„En als echte speciaalzaak hebben wij veruit het meeste in huis voor bijzondere cadeaus voor de feestdagen. Niet alleen bijzondere en originele geschenken, maar ook nog eens leuk verpakt en wij denken graag met de mensen mee.” En voor de prijs hoef je het niet te laten. „Wat betreft de prijzen kunnen wij echt heel goed meekomen met de grote concerns. Wij zijn verrassend voordelig, horen we vaak. Dat is dan mooi meegenomen.Voor dezelfde prijzen krijg je bij ons ook een goed advies mee. Dus, kom gerust vrijblijvend bij ons langs in de Scholestraat.”