Keurslagerij Mulder heeft alles voor kerst

Steenwijk - Wat eten we met de kerstdagen? Keurslagerij Mulder aan de Weemstraat 61 heeft de oplossing voor een heerlijk kerstdiner. „Toppers zijn al jaren onze handgeknoopte rollades, gevarieerde gourmetschotels, luxe hapjes en luxe opgemaakte salades,” weet Carla Mulder.

„En ook ligt deze week weer onze eigen kerstfolder in de winkel, boordevol ideeën. De folder is ook te vinden op onze website, www.muldersteenwijk.keurslager.nl”

„Wij merken dat er weer gezellig uitgebreid gekookt wordt voor de kerstdagen,” vervolgt Carla. „Daarbij wint de traditionele kerstkalkoen aan populariteit. We hebben er heerlijke recepten voor. Mensen kiezen voor het kerstdiner vaak voor een eerlijk, puur stukje vlees. Wij hebben ruime keuze in vlees en wild en de allernieuwste Proef (inspiratiekrant van de keurslager) staat boordevol met de allerlekkerste kerstgerechten om zelf te maken. Maar wie voor gemak kiest, is ook bij ons aan het juiste adres. We hebben diverse luxe gourmetschotels en ook zijn onze kant en klare luxe kerstmaaltijden er weer, met voorgerecht (soep, rauwe ham of carpaccio), hoofdgerecht (konijnenbout, eendenborstfilet, varkensrollade of hazenpeper), compleet met aardappelsoorten en groenten, en toetjes. En alles komt uit eigen keuken, zelfs de grand desserts.”

Deze kerstmenu’s liggen op maandag 23 en dinsdag 24 december in de vitrines voor afhaal, maar kunnen uiteraard ook besteld worden. „Dan ben je er zeker van dat je met de kerst het gewenste op tafel hebt.” Bestelde kerstmenu’s kunnen ook tijdens kerst worden opgehaald. „Met name salades en hapjes nemen best veel ruimte in de koelkast, daarom bieden wij deze service. We hebben op beide kerstdagen tussen 11.30 en 12.00 uur een afhaalmoment.” Keurslager Mulder is ook geopend op Koopzondag 22 december tussen 12.00 en 16.00 uur, ook voor tips en adviezen.