Glasvezelactie voor bedrijven in Steenwijk verlengd

Steenwijk - Op de bedrijventerreinen buiten Steenwijk wordt in 2020 glasvezel aangelegd.

Voor de bedrijven in Steenwijk is de actie verlengd tot 16 december. Deze actie houdt in: geen aanlegkosten en een jaarcontract bij de provider. De actie is verlengd om de benodigde ondergrens van 40% te halen.

Glasvezel Buitenaf en Business Club Steenwijkerland (BCS) hebben de handen ineengeslagen. De bekabelingen op de bedrijventerreinen liggen er al. ‘Het gaat nu om de aansluitingen, die normaal om investeringen vragen’, vertelt Theo Bouius, parkmanager van de Business Club Steenwijkerland. ‘We kregen het aanbod van Glasvezel Buitenaf dat alle bedrijven tegen een consumententarief een aansluiting kunnen krijgen. En dat tarief is… gratis. Dus ja, dat is een prachtig aanbod, waar we niet om heen kunnen’, zegt Theo Bouius.

Voor de bedrijventerrein buiten Steenwijk, dus in Vollenhove, Blokzijl, Kuinre en Oldemarkt is de ondergrens gehaald. Voor de bedrijventerreinen Groot Verlaat, Hooidijk/Dolderkanaal, Novac-terrein is die ondergrens nog niet gehaald. De actie duurde tot 2 december en is verlengd tot 16 december. ‘We hopen dat de bedrijven op deze bedrijventerrein alsnog zich aanmelden voor dit mooie aanbod.’

Dat kan via de Business Club Steenwijkerland: www.bcsteenwijkerland.nl