Kapsalon Haaa@rjet is blij met Kitoko

Steenwijk Harriët Schokker van Kapsalon Haaa@rjet aan de Willem van der Veerstraat is dolenthousiast: „Ik heb met Kitoko Botanical Colour nu de perfecte haarkleuring gevonden, die grijs wordende haren gegarandeerd voor 100% dekt!”

Harriët werkt in haar salon bij voorkeur met pure, natuurlijke haarproducten. „Echt, ik werk al meer dan 35 jaar met henna en ik kon eigenlijk niet geloven dat dit product zó goed grijze haren dekt. Maar het is waar!” 

Harriët kreeg afgelopen zomer een mailtje van de groothandel waar zij altijd haar kappersspullen bestelt, met daarin informatie over Kitoko. „Omdat het een puur natuurlijk product is, besloot ik het in de salon te proberen en de resultaten zijn echt fantastisch! In tegenstelling tot henna, blijft de haarkleur namelijk heel lang mooi, ook na veel wasbeurten en veel zomerzon. Het product is 100% sulfaatvrij en ook vrij van parabenen en ammonia. En dat zijn bij uitstek stoffen die in de reguliere haarverven te vinden zijn, maar die als nadeel hebben dat de haren uitdrogen. Met Kitoko blijft het haar mooi glanzen. De haarkleuringen zijn samengesteld uit 7 verschillende planten en kruiden: naast henna zijn dat korrels van de cassia (Chinese kaneel), indigo, walnoot, kurkuma, de Australische bloodwood tree en rabarber.

Kitoko Botanical Colour is verkrijgbaar in 12 verschillende warme kleuren, die dus echt heel op kleur blijven, ook op grijze haren, zoals zwarte peper, chocoladebruin, kaneelbruin, paprikarood, cranberryrood en manuka-honing. Harriët adviseert om het vooral te komen proberen. Maak een afspraak via 0521 516 245.