Drie Dolle Dagen in Steenwijk

Steenwijk - De echte koopjesjagers moeten er deze week echt op tijd bij zijn. Want op donderdag 23 januari, vrijdag 24 januari en zaterdag 25 januari houden verschillende winkeliers in Steenwijk Drie Dolle Dagen.

Konden er de afgelopen weken al volop koopjes gescoord worden in de Steenwijker binnenstad: tijdens de Drie Dolle Dagen bereikt de uitverkoop een hoogtepunt. De deelnemende winkeliers willen graag in hun winkels plaats maken voor alle voorjaarsnieuws. Let op de speciale advertentiepagina’s in de Opregte Steenwijker Courant van woensdag 22 januari en in de Steenwijker Courant huis-aan-huis van dinsdag 21 januari. Alleen bij deze winkeliers worden de kortingen gegeven.

Geen Koopzondagen

In de maanden januari en februari 2020 zijn er geen Koopzondagen in de Steenwijker binnenstad op de laatste zondag van de maand. De eerstkomende Koopzondag is op 29 maart tijdens het Fashion Weekend. In Steenwijk Vestingstad is op zaterdag 8 februari het evenement ‘Steenwijk kleurt Valentijn’ in het kader van Valentijnsdag en op zondag 23 februari staat de binnenstad in het teken van Steenwijks Ontzet.

Op zaterdag 28 en (koop)zondag 29 maart staat het Fashion Weekend op het programma. ‘De nieuwste mode wordt getoond, de winkels zijn uiteraard op zaterdag en op zondag geopend, we hebben vele leuke activiteiten en mooie prijzen weg te geven,’ aldus Jan de Vries, één van de organisatoren. Tijdens het Fashion weekend zijn er bij de verschillende onderdelen, modische prijzen te winnen, die door de deelnemende bedrijven beschikbaar zijn gesteld.