Zorggroep Oude en Nieuwe Land genomineerd voor ‘Help Nederland vooruit’

Steenwijk - Zorggroep Oude en Nieuwe land is genomineerd voor het project ‘Help Nederland vooruit’ en maakt daarmee kans op een donatie van € 5.000,- van het ING Fonds. Met deze donatie wil de zorgorganisatie meer technologie inzetten die het onder meer mogelijk maakt dat mensen langer thuis kunnen blijven wonen.

ING Nederland wil initiatieven die Nederland sterker maken graag vooruit helpen. Zorggroep Oude en Nieuwe Land is voortdurend in ontwikkeling om de best passende zorg te bieden, nu én in de toekomst. Zo wil de zorgorganisatie meer technologie inzetten, die eraan bijdraagt dat mensen langer thuis kunnen blijven wonen of die het leefplezier van mensen vergroot. Denk hierbij aan het werken met sociale zorgrobots, signalering bij vallen en beeldbellen. Deze technologie moet aangeschaft en getest worden. Ook andere regionale partijen kunnen hier gebruik van maken, om zo hun kennis op technologisch vlak te verbeteren.

Stemmen kan tot 12 februari eenvoudig via de website helpnederlandvooruit.nl. Zoek Zorggroep Oude en Nieuwe Land op en stem op dit initiatief met uw e-mailadres. Dit wordt overigens alleen gebruikt om uw stem te bevestigen, niet voor andere doeleinden. Op 21 maart wordt de uitslag door ING per regio bekend gemaakt. Hoe meer stemmer, des te groter de donatie. En die kan de Zorggroep wel gebruiken bij het testen en toepassen van technologische ontwikkelingen in de zorg voor de regio.