Prima resultaten bij danswedstrijd Soneo

Steenwijk Ondanks de storm afgelopen zondag, ging de danswedstrijd van Soneo in de Meenthe gewoon door. Er waren verschillen categorieën qua moeilijkheid en leeftijd in diverse dansstijlen.

Sportinn Steenwijk was goed vertegenwoordigd en zelfs meerdere keren te zien op het podium.

Dansers uit het hele land lieten hun choreo’s zien

Van ’s morgens vroeg tot aan het eind van de middag konden dansers uit het hele land hun choreo’s laten zien. Helaas waren er teams die zich voor de wedstrijd hadden afgemeld vanwege het weer, waardoor er in sommige categorieën minder teams overbleven. Ook waren er teams die zaterdags al gekomen waren en een hotelovernachting geboekt hadden om zo toch aanwezig te kunnen zijn.

Voor Sportinn was het een thuiswedstrijd

Voor Sportinn was het een thuiswedstrijd, zodat alle teams aanwezig waren. Het leuke van een thuiswedstrijd is dat er veel publiek is. Onder luid applaus lieten de teams hun dans zien.

Mooie resultaten

Er werden mooie resultaten behaald. Formation behaalde al vroeg in de ochtend een keurige 5e plek, Eyecatcher werd daarna in een ander blok 2e, Solidarity behaalde ook een 2e plek en Diversity werd zelfs 1e. Trainers Janita Kist, Danique Los, Bas Huisman en Britt Voorn waren tots op hun teams.

Wedstrijden voor solo en duo dansers

Naast de teamwedstrijden waren er ook wedstrijden voor solo en duo dansers. Sophie van Meel kwam uit tijdens de solo battles maar behaalde het podium helaas net niet. De duo dansers vielen allemaal wel in de prijzen. Tamar Tienstra en Quincy de Boer werden 2e, Isabel Kwast en Anne-Roos de Ruiter werden 3e, Vivian Danko en Yara Hoekstra werden 2e en Marc van ‘t Hul en Sandra Splinter werden 3e.