Fancy Fair schenkt de Soos een cheque van €500,00

Steenwijk Piet Millekamp, penningmeester van de Fancy Fair Grote Kerk Steenwijk, overhandigde Hietsje Oosterhof, voorzitter van de Soos, een bedrag van €500,00.

De Soos een vereniging voor lichamelijke gehandicapten en ouderen biedt al 45 jaar ontspanning, en de mogelijkheid om sociale contacten op te bouwen met mensen uit Steenwijk e.o. Vrijwilligers zorgen voor (re)creatieve aktiviteiten. Er worden muziek-en informatiemiddagen gehouden.

Gezelligheid

Ook wordt er soms samen gegeten, want veel mensen zijn vaak gedwongen om alleen te eten. Dit geeft weer een speciale band onderling en zorgt voor een boel gezelligheid. Elke bijeenkomst wordt algesloten met een paar spelletjes bingo o.l.v. Nel Kleiker.

Gezamenlijk uitje

Aan het eind van het seizoen organiseert de de Soos een gezamenlijk uitje. Elke woensdag-en donderdagmiddag is de Soos geopend van 14.00 uur tot 16.30 uur in de Klincke aan de Kerkstraat.

Als het vervoer een probleem is, wordt daarvoor gezorgd. De Soos is erg afhankelijk van vrijwillige bijdrage door derden, want de gemeentelijke subsidie is vervallen.

Voor meer informatie: Erica Noordanus (06-30345600).