Plus ter Schure viert eenjarig bestaan

Giethoorn Het is alweer een jaar geleden dat Willem ter Schure besloot over te gaan van Spar naar Plus. Plus ter Schure aan het Eendrachtsplein 4 laat deze mijlpaal niet onopgemerkt voorbijgaan. „We gaan dit uiteraard vieren met acties voor onze klanten,” vertelt Willem ter Schure.

„De hele week, van maandag 17 februari tot en met zondag 23 februari, hebben we diverse aanbiedingen, zoals alle belegde broodjes voor 1 euro en ook worden deze week de boodschappen die online besteld zijn gratis thuisbezorgd. We hebben ook een leuke weekendactie: van donderdag 20 tot en met zaterdag 22 februari bij besteding van minimaal 25 euro krijgt u bij de boodschappen gratis een overheerlijke, verse appeltaart.”

Willem ter Schure is blij met zijn mooie, nieuwe Plus-winkel. „Het is achteraf misschien gemakkelijk praten, maar de keuze voor Plus is een goede keuze geweest. Onze klanten waarderen het. De winkel is echt de winkel van het dorp. Plus heeft een prima prijsbeleid, een groot assortiment en niet alleen is de organisatie is groter, maar ook duurzaam bezig. Een goede zaak. Het afgelopen jaar is de Plus voor het vijfde jaar op rij verkozen tot de ‘Meest Verantwoorde Supermarkt’, niet alleen voor de biologische producten, milieuvriendelijke maatregelen en gezonde voeding, maar ook maakt Plus het grote onderscheid op lokale betrokkenheid. Dit alles speelt ook hier in Giethoorn en dat vertaalt zich in een toename van het aantal klanten. En het is mooi om te zien dat de winkel echt het ontmoetingspunt van het dorp is. Iedereen komt elkaar hier tegen. Ook de bezorgservice gaat steeds beter. Het was even wennen voor ons, want het is best veel werk in de winkel, maar het betaalt zich uit. Mensen kiezen steeds vaker voor het gemak om de boodschappen thuis te laten bezorgen en ook het Plus Ophaalpunt wordt druk bezocht. Voor de boodschappen thuis laten bezorgen, worden tijden afgesproken dat iemand thuis is en bij het ophaalpunt kun je je boodschappen gewoon oppikken op het moment dat het jou uitkomt. Steeds meer mensen maken hier gebruik van.” Willem kijkt dan ook met een goed gevoel terug op het afgelopen jaar. „Ik ben reuze trots op mijn medewerkers. Ook voor hen was het allemaal best even wennen, zij hebben veel moeten geven. En ik kan het natuurlijk niet allemaal alleen. We gaan er deze week een mooie week van maken!”