De Laatste Ronde

Steenwijk - Liefhebbers van echte koopjes scoren moeten er nu als de kippen bij zijn! Vanaf deze week is namelijk ‘De Laatste Ronde’ in de Steenwijker binnenstad ingegaan.

Na de Boxing Day en Winter Sales houden veel ondernemers van Steenwijk Vestingstad grootscheepse opruiming in de winkel. De allerlaatste artikelen uit de wintercollecties gaan weg voor bodemprijzen.

Het voorjaar is in aantocht en dat betekent van oudsher al dat er in de winkels plaats gemaakt wordt voor de nieuwste voorjaars- en zomercollecties, die binnenkort in de winkels arriveren (of al gearriveerd zijn). Om zo snel mogelijk plaats te maken voor deze nieuwe collecties gaan de ‘winterartikelen’ in de uitverkoop. Er worden enorme kortingen gegeven, tot wel 80% korting, en er zijn in verschillende winkels diverse spectaculaire opruimingsacties. De bezem gaat er door! Nog even een warme jas scoren of nieuwe schoenen? Kijk snel bij je favoriete winkel naar de acties die daar worden gehouden en doe er je voordeel mee! Voor de Laatste Ronde geldt uiteraard: kom zo snel mogelijk kijken, want de komende weken is het in de Laatste Ronde: op is op en weg is weg.