Taalcafé in de Burght gaat van start op Vollenhoofse Vrijdag

Vollenhove Op vrijdagmorgen 6 maart gaat het Taalcafé open. Op de eerste vrijdag van iedere maand (Vollenhoofse Vrijdag in de Burght) is iedereen welkom, die beter wil leren schrijven, spreken of lezen in het Nederlands.

Of als je lastige formulieren hebt, die moeten worden ingevuld, kan je bij het Taalcafé terecht. Maar ook kunnen we je verder helpen met rekenen. Werken met de computer, IPad of mobiele telefoon is ook voor vele mensen lastig. Ook daar bieden de vrijwilligers van het Taalcafé ondersteuning. Het wordt georganiseerd door het Taalpunt Steenwijkerland.

Wat gebeurt er op deze vrijdagen in de Burght, Godfried van Rhenenlaan 2 in Vollenhove? Praten over verschillende onderwerpen met elkaar. Er kan samen een boek gelezen worden. Men kan spelletjes doen met taal of samen de krant lezen. Voor koffie/thee. wordt gezorgd.

Vrijdag 6 maart is de eerste keer, daarna iedere eerste vrijdag van de maand tussen10.30- 11.30 uur

Op Vollenhoofse Vrijdag is ook de Rechtswinkel aanwezig en mensen van Sociaal Werk de Kop zijn er ook om vragen te beantwoorden. (9.00-12.00 uur). Het Taalpunt heeft ook gewoon haar inloopspreekuur op deze vrijdag.

Meer info: info@taalpuntsteenwijkerland.nl; Antoinette van het Taalpunt, tel. 06 30716592.