Gladgestreken dankzij Strijkservice

Steenwijk - De Steenwijkse Yvonne van Dokkumburg - de Jongh heeft de stap gezet en is begonnen met haar eigen bedrijf: de Steenwijker Strijkservice, te vinden in de Oostermeenthe in Steenwijk.

„Sinds een paar weken sta ik ingeschreven en sta ik klaar voor alle strijkklussen vanuit Steenwijk, maar ook vanuit de regio!” Yvonne denkt dat er wel vraag naar is. „Veel mensen vinden strijken niet leuk, met name overhemden of kleding met veel ruches of zo, terwijl je er zoveel beter uitziet in glad gestreken kleding. Ook hebben met name werkende mensen weinig tijd om te strijken. En voor mij is het een fluitje van een cent. Ik strijk voor zowel particulieren als bedrijven. Met name in de horeca is er veel te strijken: tafellakens, servetten, beddengoed.” Het wasgoed kan bij de Steenwijker Strijkservice gebracht worden, maar Yvonne wil het ook wel aan huis komen ophalen. „Allebei wel op afspraak en het strijkgoed is gegarandeerd binnen 48 uur gestreken terug. Maar als het moet, kan natuurlijk ‘een spoedje’ altijd tussendoor. En voor de prijs hoef je het niet te laten: een overhemd met lange mouwen strijken kost bijvoorbeeld maar 2 euro. Bij regelmatig gebruik maken van onze strijkservice kunnen we een vaste prijsafspraak maken.” 

De Steenwijker Strijkservice is telefonisch of via een appje bereikbaar via het nummer 06 - 516 34 202 of via het e-mailadres info@steenwijkerstrijkservice.nl. Kijk ook op www.steenwijkerstrijkservice.nl