Decokay houdt Wooninspiratiedag

Steenwijk - Wat is er veel veranderd de laatste jaren in het interieur! Zijn er voornamelijk verschillen of ook overeenkomsten? Ontdek het tijdens de Wooninspiratiedag bij Decokay Steenwijk aan de Koematen 5 op zaterdag 14 maart.

„Tegenwoordig worden oude woontrends in een nieuw jasje gestoken. Bijvoorbeeld fluweel, gouden elementen, poedertinten en grafische prints komen weer helemaal terug,” vertellen Nynke en Sharon van Decokay. „Ook beroemde schilders van vroeger en vintage items worden toegepast in het hedendaagse interieur. Een aantal van deze trends zullen wij tijdens de Wooninspiratiedag presenteren. Bent u enthousiast geworden over deze woontrends en benieuwd hoe u dit kunt toepassen in uw eigen interieur? Kom dan langs tijdens de Wooninspiratiedag en ontdek welke stijl bij u past. Tijdens deze dag geeft onze stylist Janneke live advies in de winkel. U kunt grabbelen voor prijzen. Uiteraard is de winkel sfeervol ingericht en word u verzorgd met een heerlijke high tea door Sjocolade.nl”

Workshop Moodboard maken

Naast de Wooninspiratiedag heeft Decokay ook elke maand een workshop Moodboard maken. De eerstvolgende workshop is donderdag 12 maart van 10.00 tot 13.00 uur. Gaat u verhuizen, verbouwen of bent u gewoon toe aan wat anders, maar komt u er niet uit? Dan is dit echt wat voor u! Wat gaan we doen? Door gebruik te maken van woontijdschriften, kleurstalen, behang en stof maakt u uw een eigen moodboard. U krijgt aan de hand van uw moodboard advies van onze interieurstyliste Janneke. De kosten zijn 30 euro incl. alle materialen, hapje en drankje. Interesse? Geef u op via info@decokaysteenwijk.nl of bel naar 0521-870046

Technisch Adviesdag

Het voorjaar staat weer voor de deur, dat betekent dat we buiten om het huis bezig gaan. Ook het schilderwerk wordt onderhanden genomen. Mocht u hiermee aan de slag willen, maar heeft u nog wat problemen, waar u tegenaan loopt, kom dan naar onze Wijzonol Technisch Adviesdag. Op zaterdag 4 april staan de mannen van Wijzonol de hele dag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over verf en verfsystemen. Voorbehandelingen zoals wassen, schuren en kitten, welke materialen het beste geschikt zijn en problemen oplossen. U krijgt vooral veel tips en tricks. U kunt zelf de kwast pakken en het ervaren!