Korterink introduceert Pluspakketten op nieuwe Suzuki’s

Rouveen Bij Korterink wordt een nieuwe Suzuki aanschaffen nu nog aantrekkelijker door de extra scherp geprijsde Pluspakketten.

Niet alleen hanteert Korterink scherpe rijklaarprijzen inclusief extra ‘Korterink korting’, maar tevens komen er extra scherp geprijsde Pluspakketten waarmee de Suzuki Ignis, Swift en Vitara nog sportiever en stoerder ogen.

Verantwoorde investering

De Pluspakken voorzien, afhankelijk van het model, in originele Suzuki-accessoires zoals een stootlijstenset, striping, dakspoiler, spatbordverbreders en aluminium treeplanken. Items die de auto’s een unieke uitstraling geven. In vergelijking met de losse aanschaf, scheelt het bovendien honderden euro’s. Kortom, een nieuwe Suzuki met Pluspakket is niet alleen een leuke, maar ook een verantwoorde investering.

Pakketinhoud per model

De pakketinhoud voor de Suzuki Ignis Select Plus heeft een stootlijstenset, striping en een dakspoiler voor 799,- euro. De pakketinhoud voor de Suzuki Swift Select Plus heeft een dakspoiler, spatbordverbreders en striping voor 999,- euro en de Suzuki Vitara Select Plus heeft een dakspoiler, aluminium treeplanken en een stootlijstenset in het pakket voor 999,- euro.