Autopalace heeft auto van het jaar in de showroom staan

Meppel Auto Palace Meppel heeft met de Peugeot 208 een prijswinnende auto in de showroom staan. De Peugeot werd op maandag 2 maart in Genève verkozen tot Auto van het Jaar 2020.

De Auto van het Jaar award is de meest begeerde autoprijs. De jury van deze award bestaat uit 60 autojournalisten uit 23 Europese landen. Hij werd in het leven geroepen in 1964 en is daarmee ook de oudste onderscheiding. Hij wordt ieder jaar in principe op de Autosalon van Genève uitgereikt. De jury prees het motoraanbod, dat klanten de keuze biedt uit elektrisch, benzine of diesel. De juryleden waren ook enthousiast over het gedurfde design en de technologie in de nieuwe Peugeot.

Breekt met stijlcodes

Deze Auto van het Jaar breekt met de stijlcodes in zijn segment. Hij is verkrijgbaar met een elektrische of een verbrandingsmotor en biedt daarmee een ruime keuze aan zijn toekomstige eigenaren. Het design bevat de nieuwste stilistische codes van het merk met zijn 3-klauwen LED koplampen, terwijl de gemarkeerde wielkasten en achterste zijpanelen subtiel wijzen op een stevig karakter.

2008 SUV

Naast de 208 is ook de 2008 SUV bij Auto Palace verkrijgbaar. Beide auto’s zijn ook direct leverbaar als 100 procent elektrische E-208 en E-2008 SUV. Auto Palace Meppel is gevestigd aan de Leonard Springerlaan 33.