Etos en Mondhygiënepraktijk slaan handen ineen

Steenwijk - Drogisterij Etos aan de Markt 10 doet mee met de landelijke Week van de Mondhygiënist. „Speciaal hiervoor werken we samen met de Mondhygiënepraktijk Steenwijkerland, want wij vinden het een uitstekende zaak dat er extra aandacht is voor goede verzorging van tanden en kiezen,” vinden Janni en André Schenkel van Etos Steenwijk.

„Het thema van de landelijke week is ‘Stralen doe je met een gezonde mond’ en daarvoor is goede mondzorg onontbeerlijk. Zeker om je leven lang je eigen gebit te kunnen behouden! Belangrijk daarbij is om daar al op jonge leeftijd mee te beginnen.” Om zo gericht mogelijk voorlichting in de winkel te kunnen geven zijn André en Janni met het hele Etosteam afgelopen week een avond op cursus geweest bij Beitske Heida en Esther Kamps van de Mondhygiënepraktijk Steenwijkerland aan de Sluisweg 3.

Bij Etos krijgt mondzorg volgende week, van maandag 16 tot en met zaterdag 21 maart, extra aandacht in de winkel én op social media. „Op de landelijke facebookpagina van Etos is die week een livestream met mondhygiënisten, waar mensen terecht kunnen met hun vragen,” vertelt Janni. „Daarnaast krijgt iedereen in de Week van de Mondhygiënist bij een aankoop van mondzorgproducten in onze winkel in Steenwijk een voucher mee voor een gratis check bij de Mondhygiënepraktijk Steenwijkerland.”