‘Mevrouw Posthumus’ is onmisbare hulp

Steenwijk - „Schone stapeltjes was, daar word ik heel blij van.” De Steenwijkse Jana Posthumus is sinds oktober 2019 begonnen met haar bedrijf Mevrouw Posthumus in de Nieuwe Gagels in Steenwijk.

Ze verzorgt de was en het strijkgoed en doet licht reparatie/verstelwerk, zoals een broek korter maken, knoop aannaaien, gaten dichten en naadjes weer vastnaaien. „We worden steeds ouder en moeten langer thuis blijven wonen. Dan kan het doen van de was op den duur een zware last worden. Ik kan me ook voorstellen dat je het als mantelzorger al druk genoeg hebt en dan is het fijn als je de was en/of het strijkgoed uit kunt besteden. Maar ook als je tijdelijk omkomt in het wasgoed, bijvoorbeeld na de komst van een baby of als je wasmachine het begeven heeft: ik neem het je graag uit handen.” 

Mevrouw Posthumus haalt de was bij je op en brengt het schoon weer terug. „Op de fiets, want ik heb geen rijbewijs, en ja, ook als het regent komt de was weer droog bij je thuis! Ik fiets door Steenwijk, Tuk en Zuidveen.” Daarnaast geeft Mevrouw Posthumus lessen, cursussen en workshops in handwerken en naaien in haar studio aan huis. Een afspraak maken kan telefonisch op nummer 06- 21 58 38 25 of per e-mail via info@mevrouwposthumus.nl. Kijk ook op www.mevrouwposthumus.nl.