Blokker houdt eindronde leegverkoop

Steenwijk - Het gaat goed met de uitverkoop bij Blokker. „Er is al veel verkocht en we maken ons op voor de eindronde: de totale leegverkoop,” vertelt Gerard de Wagt. „De winkel is nog open tot en met 31 maart en in die periode geven we 50% korting. Dus, wie zijn of haar slag wil slaan, moet er nu bij zijn!”

Na 37 jaar stopt het ‘Blokker ondernemersechtpaar’ Gerard en Christie de Wagt. De winkel gaat niet sluiten, maar gaat verhuurd worden aan Blokker Nederland. „Er komt dus een compleet nieuwe Blokker-winkel. En om ruimte te maken voor het assortiment van Blokker Nederland zijn wij onlangs gestart met de grote opruiming en dan nu de finale leegverkoop.”

Blokker Nederland gaat niet de hele winkel huren. „Voor het naastgelegen gedeelte, waar wij de verkoop van speelgoed hebben, zoeken we nog een huurder,” vervolgt Gerard. „Wie hiervoor interesse heeft, kan zich bij mij melden.”

Meerdere gezichten van de winkel

Gerard en Christie benadrukken dat zij de winkel niet alleen hebben gerund. ‘We hebben fantastische medewerkers, die hier al heel lang werken. Mieke 37 jaar, Janet 28 jaar en Debby bijna 25 jaar en Annie ook alweer 7 jaar, die vanwege een stageplaats bij ons is ‘blijven hangen’. Ze staan altijd voor ons klaar. Ja, daar zijn we mee gezegend. Zij zijn ook de gezichten van de winkel en blijven dat! Wij en ons personeel willen bij deze al onze klanten hartelijk bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.’