Zijlstra houdt verbouwingsopruiming

Steenwijk - Nieuwe schoenen nodig? Ga deze week langs bij Zijlstra Schoenen aan de Oosterstraat 42! „Want wij gaan de winkel verbouwen,” vertellen Hieke Korterink en Atie Potiek van Zijlstra Schoenen. „En vooruitlopend daarop houden wij verbouwingsopruiming van 16 tot en met 21 maart.”

Zijlstra schoenen is gespecialiseerd in goed schoeisel. „Wij zijn al ruim 75 jaar gespecialiseerd in schoenen voor makkelijke en moeilijke voeten. Wij hebben ruime keuze in diverse merken en wijdtematen om je voeten van de juiste schoen te voorzien. En uiteraard hebben we de nieuwste collecties in de winkel.”

Je goed voelen begint bij de basis: je voeten. En dat merk je pas als je last van je voeten krijgt. Veel klachten, als pijnlijke knieën, rugklachten, heupklachten en zelfs vermoeidheid worden vaak veroorzaakt door de voeten. De kwaliteit van de schoenen is daarbij bepalend. Zijlstra heeft ruime keuze in moderne, leuke schoenen voor steunzolen. Daarnaast geven de gediplomeerde vakmensen van Zijlstra Schoenen deskundig advies. Zijstra Schoenen zet graag een stapje extra. Kindervoetjes worden gratis opgemeten met het elektronisch voetenmeetapparaat. „En ook nadat je je schoenen bij ons gekocht heeft, blijven we voor je klaar staan. Kom gerust langs als er eens iets is. In de winkel hebben we ook verschillende onderhoudsprodukten voor goed onderhoud van de schoenen.”