Snackbar Eefje en Apjan in Steenwijk is niet voor één gat te vangen

Steenwijk - Net als de andere snackbars is Snackbar Eefje en Apjan in Steenwijk niet voor één gat te vangen. „Maar na al die jaren ervaring is dit wel het extreemste wat mij ooit is overkomen”, reageert eigenaresse Petra Piest.

„Door de goede band met m’n klanten en het vertrouwen wat wij onderling hebben opgebouwd gaan we ook door deze moeilijke en zware tijd heen komen met z’n allen.”

‘Het wordt gelukkig goed opgepikt’

Ze gaan inventief om met de nieuwe situatie: „Wij werken zoals u van ons gewend bent met de grootste zorg voor u en onze gezondheid en volgen de hygiëneregels strikt. En we bereiden uw eten met veel liefde.” De reacties van klanten zijn positief: „Mensen moeten even wennen dat het spontane nu niet meer kan, maar het wordt gelukkig goed opgepikt. Mensen waren gewend aan juist dat persoonlijke contact, gezellig een praatje maken... Maar ik hoop dat we zo door mogen doen en dat deze ellende snel onder controle is.”

Samen staan we sterk

Samen staan we sterk en kunnen we dit aan, is haar motto. „Lieve mensen, blijf gezond en pas op elkaar. Houd rekening met elkaar en hou je aan de regels. Alleen dan slaan we ons hier samen doorheen.”

Vrijdag, zaterdag en zondag tussen 16:30 en 20:00 uur kan men de bestelling telefonisch doorgeven op het nummer 0521-515649 en deze kan dan op de afgesproken tijd afgehaald worden. Ook is er de mogelijkheid dat het bezorgd kan worden.