Vereniging Dorpsbelang Steenwijkerwold kondigt verdere afgelastingen aan: geen Bevrijdingsontbijt, Dorpsfeest en St. Christoffeltocht

Steenwijkerwold Vereniging Dorpsbelang Steenwijkerwold heeft aangekondigd dat alle activiteiten die gepland stonden voor 1 juni zijn afgelast. Dit betekent dat naast de eerder afgezegde activiteiten ook het Bevrijdingsontbijt op 5 mei, het Dorpsfeest van 15 tot 17 mei en de St. Christoffel tocht op 21 mei geen doorgang vinden.

„Hoe en of de 4 mei herdenking zal plaatsvinden is bij ons nog niet bekend”, vertelt het bestuur van Vereniging Dorpsbelang Steenwijkerwold. „Hier zullen wij de reactie van de gemeente Steenwijkerland afwachten.”

Jammer

Het bestuur betreurt het ten zeerste dat de activiteiten niet door kunnen gaan. „Het is jammer dat de activiteiten geen doorgang kunnen vinden. Maar de gezondheid van een ieder is het allerbelangrijkste en we spreken de wens uit dat we samen met iedereen nog vele activiteiten kunnen vieren.”

Het bestuur wil iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de organisatie of aan de voorbereidingen van de genoemde activiteiten hartelijk bedanken. „Waar een klein dorp groot in kan zijn. Geweldig wat iedereen voor ons gedaan heeft en dat we altijd een beroep op iedereen kunnen doen. We wensen u voor de komende tijd veel sterkte toe, blijf gezond en pas goed op elkaar.”