Laat je gezonde voeding aan huis brengen

Steenwijk - Reformhuis Steenwijk aan de Woldpromenade heeft de bezorgservice uitgebreid. „Sinds de persconferentie van de premier heeft hier de telefoon niet stilgestaan,” aldus een gedreven Rob van Meel.

„Veel mensen hebben vragen over hun gezondheid en wat zij kunnen doen om niet ziek te worden. Wij geven iedereen advies op maat natuurlijk, maar tips om gezond te blijven zijn toch vooral om nu Vitamine C en Immuun complexen in te nemen. Uiteraard vergezeld van gezonde, biologische voeding. Wij hebben al jaren biologische brood, vlees, groente en groentepakketten, die wij nu ook aan huis bezorgen. Deze bezorgdienst draait nu op volle toeren, want veel (met name) oudere mensen durven de deur niet meer uit. Wat we steeds meer merken is dat mensen steeds meer terug gaan naar gezonde voeding. En dat moet ook. Onze biologische groentepakketten worden elke woensdag en vrijdag vers aangeleverd en dit kunnen we aanvullen met biologische vlees- en broodproducten. We hebben ook biologisch brood om zelf af te bakken. Daarnaast zijn ook de producten voor persoonlijke hygiëne als goede, desinfecterende handgel of spray weer beter verkrijgbaar, naast vitamines en voedingssupplementen en alles bezorgen we desgewenst ook aan huis.” 

„Het aan huis bezorgen is ook wel mooi om te doen,” vertelt Rob. „Je maakt op afstand toch even een gesprekje met de mensen. En dat doet iedereen goed.” Het is in de winkel weer een normale drukte. „Je zag vorige week dat er heel veel paniekaankopen werden gedaan, maar nu lijkt er een soort berusting bij de mensen.” Meerdere winkels doen ook aan bezorgservice en dat is een prima service aan iedereen die nu noodgedwongen in huis zit. Bij ons bestellen is heel gemakkelijk, via onze website www.reformhuissteenwijk.nl of gewoon telefonisch via 0521 512 409. En we hebben een mobiel pinapparaat bij ons, dus de betaling is geen probleem.”