Daphne van Ditshuizen in Quarantaine Theater Show vanuit Steenwijk

Steenwijk Nu een bezoek aan theater of schouwburg uitgesloten is, wordt het theater met de ‘Quarantaine Theater Show ‘ naar de mensen thuis gebracht.

De show wordt morgen (zaterdag 28 maart) vanaf 21.00 uur uitgezonden door RTV Oost.

Bogey & The Longhorn

Een aantal artiesten uit de Kop van Overijssel heeft een gevarieerd programma samengesteld met voor elk wat wils en De Meenthe stelt hiervoor haar grote zaal ter beschikking. Zo kun je genieten van muziek van Bogey & The Longhorn, Sigrid Hof, Barbara Lok en Jeffrey van Heuven Staereling, brengen Jannes Mulder en Lucina Bolding je een aantal conferences en hoor je de zangkunsten van Daphne van Ditshuizen, ook wel bekend van The Voice of Holland. Theo van de Bles laat van zich horen met mooie poëzie en proza.

Huiskamervoorstelling

Bij deze show is geen publiek aanwezig. De Quarantaine Show is ontstaan als reactie op de afgelasting van alle theatervoorstellingen en de oproep om zoveel mogelijk binnen te blijven.

De Quarantaine Theater Show is zaterdagavond 28 maart om 21.00 uur te zien en wordt zondagmiddag om 15.00 uur herhaald. Toch niet gezien? Kijk dan de uitzending terug via https://www.rtvoost.nl/tv/gemist.