De nieuwe Mazda CX-30: ‘Te mooi om te laten staan’

Meppel Bij Arend Benthem Autoservice in Meppel is de nieuwe Mazda CX-30 uit voorraad leverbaar. „Dat is toch te mooi om te laten staan?”, aldus de garage.

Elke Mazda CX-30 is helemaal compleet als het gaat om de laatste technieken op het gebied van veiligheid, comfort voor de bestuurder en de inzittenden of zijn uitstraling met het prijswinnende Kodo design. Het oogstrelende interieur is ook bijzonder praktisch. Zo is er gekozen voor een horizontale symmetrie die de bestuurder precies in het midden plaatst. Dit resulteert in een rustige en comfortabele omgeving waarin je alle functies blindelings kunt vinden.

Veiligste auto ter wereld

Met de hoogst behaalde score ooit is de Mazda CX-30 officieel de veiligste auto ter wereld. „Dat geeft nog meer rust tijdens het rijden, en dankzij Mazda Harmonics Acoustics hoor je praktisch geen omgevingsgeluiden. Dat is dus genieten, zowel voor jou als voor je passagiers.”

Alle ruimte

De Mazda CX-30 heeft meer plaats voor bagage achterin en de geavanceerde Skyactiv-motortechnologie voorin maken het plaatje compleet. De nieuwe Mazda CX-30 is -naast een zuinige dieselmotor- leverbaar met de efficiënte Skyactiv-G en de revolutionaire Skyactiv-X benzinemotor. Deze benzinemotoren beschikken standaard over het zogenaamde Mazda M Hybrid-systeem, dat de motor ondersteunt in zwaardere omstandigheden. Dat maakt de nieuwe Mazda CX-30 zuiniger dan ooit.