Sorelle bezorgt het bloemetje gratis

Steenwijk - De gezellige bloemen- & kadowinkel Sorelle van de zusjes Marla en Lyanne Hoorn is te vinden aan de Oosterstraat 76. „Het is momenteel rustiger dan normaal in onze winkel, maar we hebben het nu wel echt een stuk drukker met het bezorgen,” vertelt Marla.

„We brengen met name heel veel bloemetjes bij oudere mensen en bij de mensen in de verzorgingshuizen. Er worden veel bloemen besteld om de mensen daar een mooi fleurig boeket te bezorgen nu zij aan huis gekluisterd zijn. Om ook een steentje bij te dragen is het bezorgen van de bloemen in deze ‘coronaperiode’ helemaal gratis bij bestellingen via onze webshop sorellebloemen.nl in ons standaardbezorgingsgebied.”

Alle bloemarrangementen en boeketten worden altijd door Marla en Lyanne zelf samengesteld, gemaakt en bezorgd. „Hierdoor kunnen wij garanderen dat de kwaliteit, originaliteit en service altijd is zoals u van ons gewend bent. En uiteraard behouden wij bij het bezorgen de gepaste afstand.”

Het bestellen van de bloemen kan overzichtelijk in de uitgebreide webshop, waar betalen gemakkelijk kan via iDeal. Bestellen van bloemen kan uiteraard ook in de winkel, telefonisch via 0521 851777 of via het e-mailadres info@sorellebloemen.nl