Een gezond lijf, juist nu erg belangrijk!

Steenwijk - „We gaan er voor!” Kort, maar krachtig. Dat vindt Alinda van Meel van ReSize Steenwijk. „Natuurlijk schrok ik enorm toen ik de persconferentie van premier Rutte hoorde. Wat gaat dit voor mijn praktijk betekenen, vroeg ik mij ook af. Maar gaandeweg werd het duidelijk hoe met de situatie om te gaan,” aldus Alinda.

„We bellen, facetimen en zien de cliënten gewoon in de praktijk aan de Woldpromenade 42. Hier hanteren we vanzelfsprekend de richtlijnen, zoals opgesteld door het RIVM.”

Reeds 7 jaar is Resize actief in Steenwijk en vele klanten hebben we hier al geholpen. „We begeleiden cliënten die bekend willen worden met hun eetpatroon, mensen die op zoek zijn naar hun eetemotie, mensen die gezonde voedingsadviezen willen ontvangen en gewoon mensen die willen afvallen zonder dieet. Kortom: allerlei vragen met betrekking tot je leefstijl. Dit doe ik door middel van coaching methodes die ik zelf heb ontwikkeld of/en door de methodes van Cure4life, een medisch onderbouwd persoonlijk voedingsprogramma.”

„Op dit moment merk ik dat mensen, mede door deze crisis, zeer serieus hun eetgewoonte aan het onderzoeken zijn. Gezond eten, maar ook verbetering van weerstand en immuniteit houdt de mensen zeer bezig. Met een aantal kleine voedingstips kan ik mijn cliënten hier direct mee helpen. Ook zijn veel mensen bang dat ze door de verplichte thuis (werk) situatie teveel zullen aankomen. In onze persoonlijke gesprekken begeleid ik de mensen hiermee en helpen we het probleem te voorkomen voordat het ontstaat. Aangezien deze crisis waarschijnlijk nog wel langer gaat duren, adviseer ik de mensen niet langer te wachten, maar juist nu te beginnen! Ik maak alle adviezen op maat en afgelopen week heb ik zelfs een wandelend consult gegeven. Gezonde adviezen en beweging tegelijk. Dat waren twee vliegen in 1 klap!”

Wilt u uw voedingspatroon meer inzichtelijk hebben ? Wilt u afvallen? Bent u op zoek naar een leefstijlcoach? Kijk dan eens op www.resizesteenwijk of neem contact op met Alinda van Meel van ReSize Steenwijk en maak een afspraak voor een gratis kennismakingsconsult. „Tijdens dit consult onderzoeken we samen wat ik voor u kan betekenen.” Bel nu met ReSize Steenwijk 06-53800578.