Koop Lokaal bij ondernemers Vestingstad

Steenwijk - Om de lokale ondernemers te helpen in deze moeilijke tijden worden mensen opgeroepen om toch vooral hun geld zoveel mogelijk in de eigen woonplaats uit te geven. De ondernemers van Steenwijk Vestingstad hebben de handen ineen geslagen voor de actie Koop Lokaal.

„In de Steenwijker Courant huis-aan-huis van dinsdag 28 april staan advertenties met aanbiedingen van diverse ondernemers," vertelt Rob van Meel namens Steenwijk Vestingstad. "Deze aanbiedingen zijn 2 weken geldig. Let dus op de aanbiedingen in de krant.” Daarnaast wordt de actie Koop Lokaal vermeldt op de ledschermen langs de toegangswegen van Steenwijk.

Rob van Meel benadrukt dat er speciaal voor gekozen is om de aanbiedingen langere tijd geldig te laten zijn om niet te veel mensen tegelijkertijd naar het centrum te laten komen. „Een bonnenactie met bonnen die maar op 1 dag of op een bepaald tijdstip geldig zijn, dat kan nu natuurlijk niet. Uiteraard houden wij ons aan de geldende voorschriften. Daarom is ervoor gekozen dat de bonnen 2 weken geldig zijn. Zo kunnen mensen hun eigen tijdstip uitkiezen om veilig en vertrouwd hun aankopen bij ons te komen doen.”