Verras je moeder met een ontbijtje van Het Pakhuys

Steenwijk - Wil je iets origineels doen voor je moeder? Verras haar met een overheerlijk Moederdagontbijtje van Het Pakhuys! „Dat kan natuurlijk op zondagmorgen 10 mei, maar ook op een andere dag,” bieden Raymond en Sandra Schets van Het Pakhuys aan.

„Uiteraard houden wij rekening met de voorgeschreven afstand. We brengen het ontbijtje aan de deur, maar verder is het kant en klaar! Via onze website www.ontbijtinsteenwijk.nl is overigens altijd een ontbijtje te reserveren. We bezorgen het ontbijt na 7.30 uur op een met u afgesproken tijdstip.” Het standaard Moederdagontbijtje is vers bereid en compleet met servies en bestaat uit lekkere broodjes, broodbeleg, ei, koffie en natuurlijk een leuke verrassing. En je kunt er nog van alles bij kiezen: verse jus d’orange, champagne, zalm of een fruitsalade. Een ontbijt is te reserveren via de website www.ontbijtinsteenwijk.nl of telefonisch 0521 - 522 320. „We hebben het best wel druk met de ontbijtjes, dus reserveer tijdig,” is het advies van Raymond en Sandra.

Maaltijden

Naast ontbijtjes verzorgt Het Pakhuys Catering aan de Woldpromenade 27 7 dagen per week bedrijfsontbijt-, lunches, buffetten, natuurlijk tapas en hapjes en complete maaltijden voor mensen die zelf niet kunnen of willen koken. „Onze maaltijden worden dagelijks vers bereid en bij de mensen thuis bezorgd,” vertelt Raymond. „We koken elke dag vers en het is mogelijk om dieetwensen aan te geven of om aangepaste porties te bestellen. We brengen zowel ‘s middags tussen 11.30 en 13.00 uur als ‘s avonds tussen 17.00 en 18.30 uur rond in Steenwijk.”