Het Veerhuys brengt de Sushibox naar Steenwijk

Steenwijk - Na drie weken is de Tapasbox van Het Veerhuys al zeer bekend in Steenwijk en omgeving, en daar gaat het Veerhuys ook gewoon mee door, maar op veler verzoek is daar sinds 1 mei de Sushi-box bij gekomen.

Het Veerhuys wordt daarin bijgestaan door het Asion Fusion restaurant de Lange Muur uit Heerenveen. Bij Het Veerhuys is nu dagelijks super verse Sushi in een box te bestellen, met daarin onder meer Sake Nigri, Maguro Nigri, Sakemaki, California Roll en Unagi Nigri. Er zijn twee varianten te bestellen. Een box met 32 stuks voor € 25,- of een box met 50 stuks voor € 35 euro.

Vanaf 1 mei kunt u de Sushi box bestellen elke vrijdag, zaterdag en zondag, naast uiteraard de vertrouwde Tapas boxen. Een bijpassende wijn van Wijnhuis Eleveld of heerlijk special bier verzorgd door Slijterij Bij Bert kunt u er gemakkelijk bij bestellen. Voor de Sushi box is reserveren strikt noodzakelijk, gezien de optimale versheid.

De Sushi-box of de Tapas kan gemakkelijk worden afgehaald bij de Tapas-drive in van Het Veerhuys aan het Steenwijkerdiep. Kijk voor meer informatie op de website van het Veerhuys op app of bel naar 0619929050 www.hetveerhuyssteenwijk.nl