Nieuwe Blokkerwinkel opent de deuren

Steenwijk - Na 6 weken gesloten te zijn geweest, gaan de deuren van Blokker aan de Oosterstraat woensdagmorgen om 9.00 uur weer open. „De winkel van Blokker Steenwijk wordt de allernieuwste Blokker van Nederland,” aldus een trotse Willem Loijens. En hij kan het weten als operationeel manager van 70 winkels van Blokker Noord-Nederland.

„De vorige eigenaar had helaas geen opvolger, maar Blokker wilde wel graag dat er een winkel van Blokker in Steenwijk behouden bleef, dus nu is dit een filiaal van ons geworden.” 

De afgelopen weken is de winkel totaal gestript en nu voorzien van de nieuwe kleurenstijl van Blokker, met de allernieuwste presentatiemeubelen en presentatiemiddelen. „En echt, het nieuwste van het nieuwste uit het assortiment van Blokker is in deze winkel te vinden. Van soeplepel tot schoonmaakspullen, van puzzels van Van Haasteren tot airfryers: alles wat je in huis nodig hebt, verkopen wij!”

In deze coronatijd echter geen speciale openingsactie of bijzondere aanbiedingen woensdag bij de opening. „De winkeldeuren gaan woensdagmorgen gewoon open en onze klanten treffen een gloednieuwe winkel aan, met Gerwin als onze nieuwe bedrijfsleider voor Steenwijk. Gelukkig is een aantal dingen niet veranderd: de vertrouwde gezichten van het team van Blokker. Als vanouds zijn zij in de winkel om de service te bieden die Steenwijkers gewend zijn van hun Blokkerwinkel.”