Nieuw uitvaartcentrum in Steenwijk

Steenwijk In het statige pand aan de Koningstraat op nummer 1 is reuring. Richard Krist is druk geweest om het pand te veranderen naar Afscheidshuys Steenwijk. Een uitvaartcentrum met 2 rouwkamers.

Deze rouwkamers zijn 24-uurskamers. De familie van de overledene ontvangen een sleutel van de voordeur en een sleutel van een van de twee rouwkamers, die toepasselijk Steenwieker Toorn en Rams Woerthe zijn genoemd. Met deze sleutels kunnen zij op elk gewenst moment toegang krijgen tot het uitvaartcentrum om bij de overleden dierbare te zijn.

Huiselijke familiekamer

Er is een huiselijke familiekamer ingericht waar de familie koffie kan drinken en bijeen kan zijn.

Ook Richard Krist Uitvaartbergeleiding is gehuisvest in dit pand. „Na geruime tijd voor een landelijke uitvaartonderneming te hebben gewerkt is het tijd om te doen wat de familie wenst en nodig heeft. Niet wat er door anderen wordt bedacht of voorgeschreven. Met deze insteek is een afscheid dat past bij de familie een vanzelfsprekendheid in plaats van dat het past in het plaatje wat is bedacht (door anderen ).”

Het Afscheidshuys Steenwijk is de moeite waard om te bekijken en te kijken naar wat er allemaal mogelijk is. „Een grootse opening zit er door de Corona crisis niet in, maar als er mensen zijn die graag willen komen kijken is het vanzelfsprekend mogelijk een afspraak te maken. Wanneer ik aanwezig ben, om gerust binnen om te kijken”.

Meer informatie: tel. 06 48415584 / info@rk-uitvaart.com

www.rk-uitvaart.com