Steenwijk heeft de nieuwste Blokker

Steenwijk - Afgelopen woensdagmorgen was het dan zover en gingen de deuren open van de vernieuwde winkel van Blokker aan de Oosterstraat. „Deze winkel van Blokker Steenwijk is echt de allernieuwste Blokker van Nederland,” aldus een trotse Willem Loijens. En hij kan het weten als operationeel manager van 70 winkels van Blokker Noord-Nederland.

„Wij van Blokker wilden graag dat er een winkel van ons in Steenwijk bleef en daarom is Blokker Steenwijk nu een filiaal van ons geworden.” 

De winkel is nu voorzien van de nieuwe kleurenstijl van Blokker, met de allernieuwste presentatiemeubelen en presentatiemiddelen. „En echt, het nieuwste van het nieuwste uit het assortiment van Blokker is in deze winkel te vinden. Van soeplepel tot schoonmaakspullen, van puzzels van Van Haasteren tot airfryers: alles wat je in huis nodig hebt, verkopen wij!”

In deze coronatijd echter geen speciale openingsactie of bijzondere aanbiedingen woensdag bij de opening. „Wel een spiksplinternieuwe winkel en nieuwe bedrijfsleider Gerwin. Gelukkig is een aantal dingen niet veranderd: de vertrouwde gezichten van het team van Blokker. Als vanouds zijn zij in de winkel om de service te bieden die Steenwijkers gewend zijn van hun Blokkerwinkel.”