Uw oude matras is geld waard

Steenwijk - Bij Beddenspecialist Huisman zijn de matras-inruilweken begonnen. Op dit moment is uw oude matras geld waard. Bij aanschaf van een nieuwe matras ontvangt u tot 200 euro voor uw oude exemplaar, aanbiedingen uitgezonderd. Op deze manier blijft u ook niet met uw oude bedden zitten, maar deze wordt keurig afgevoerd.

Beddenspecialist Huisman bestaat dit jaar al 88 jaar. Daardoor is er een schat aan kennis en ervaring ontstaan en kunnen we onze klanten optimaal adviseren. Het belang van een goede bodem en matras is niet te onderschatten, aldus Jeroen Huisman. We liggen een derde deel van ons leven op bed en daarom moet een matras gemiddeld eens in de 10 jaar worden vervangen en een goede kwaliteit bodem eens in de 20 jaar.

Beddenspecialist Huisman neemt alle noodzakelijke coronamaatregel in acht, waardoor de klant zich zo veilig mogelijk kan laten adviseren.

SLAAPID

Slapen is essentieel voor iedereen. Onbewust slapen veel mensen minder goed dan ze eigenlijk zouden moeten. Veel factoren zijn van invloed op de nachtrust. Stress, zorgen, fysieke klachten, temperatuur en met name ook een goed bed en een goed hoofdkussen spelen hier een voorname rol in. Een bed en een kussen moeten passen bij elkaar en passen bij u. Een goed bed en hoofdkussen zijn voor iedereen persoonlijk. Vaak heeft u maar eventjes op het nieuwe product proef gelegen en vertrouwt u erop dat dit goed is. Met regelmaat worden er dan ook bedden gekocht die achteraf helemaal niet bevallen of zelfs de nachtrust fors verstoren.

Bij Beddenspecialist Huisman wordt dat anders aangepakt. Zij hebben de onafhankelijke SlaapID-service voor u ontwikkeld. SlaapID staat voor SlaapIDentiteit en is een vrijblijvende service die u gemakkelijk in uw eigen bed kunt testen. Het geeft u 100% inzicht in uw eigen slaapgedrag. Deze informatie is essentieel om de klant een nog beter advies te kunnen geven of een bed en hoofdkussen bij u past.

Op de meeste matrassen van Beddenspecialist Huisman geldt een omruilgarantie. Wanneer het comfort van de geleverde matras u niet bevalt, kunt u binnen vier weken nog voor een andere hardheid kiezen, steviger of juist zachter. Er zijn tegenwoordig ook veel instelbare matrassen en bodems. Deze kunnen achteraf makkelijk worden bijgesteld als het comfort en de ondersteuning niet voldoende zouden zijn.

Er wordt uitsluitend met de beste merken gewerkt, zoals Auping, Beddelicious, Ledorm, Swissflex en SLP. Wij geven advies op maat en daarom is het belangrijk dat u als klant rustig de tijd krijgt en dat er goed naar uw persoonlijke wensen geluisterd wordt. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken met een van de adviseurs van Beddenspecialist Huisman.

Laat u uitgebreid voorlichten aan de Gasthuisstraat 39 te Steenwijk of bel voor een afspraak 0521-513431.