Store6 Wonen is ook met de feestdagen geopend

Tuk - Woonwinkel Store6 Wonen aan de Tukseweg 132 is elke dinsdag- en woensdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur geopend en verder elke donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 10.00 uur. En ook is Store6 Wonen geopend op Hemelsvaartsdag, donderdag 21 mei, en Tweede Pinksterdag, op maandag 1 juni.

“Tijdens deze feestdagen zijn we geopend tussen 11.00 en 17.00 uur,” vertellen Duncan en Gea van der Maaten. “Mensen kunnen gerust gezellig en veilig bij ons komen winkelen; we houden ons uiteraard aan de RIVM-voorschriften, maar onze winkel is groot genoeg om voldoende afstand van elkaar te kunnen houden. Na pinksteren, vanaf dinsdag 2 juni gaan we terug naar de oorspronkelijk openingstijden: van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur, op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, de laatste zondag van de maand is er koopzondag van 13.00 tot 17.00 uur.”

Bij Store6 Wonen zijn verschillende, eigentijdse opstellingen te zien met meubelen van bekende merken als BY-BOO, Eleonora, Be-Pure, Sevn en Het Anker. “Alles van deze merken is bij ons te bestellen, maar vaak zijn deze meubels ook bij ons op voorraad. Alles is in de winkel te zien, gecompleteerd met leuke decoraties voor de finishing touch. Je kunt dus volop inspiratie bij ons komen opdoen! De keus in eetkamerstoelen is groot, wekelijks gaan er vele stoelen de deur uit, met of zonder wielen en in diverse kleuren. Natuurlijk zijn deze te combineren met een eiken, mango of met een onverwoestbare lamulux tafel.

Onze banken en fauteuils zijn tevens leverbaar in veel materialen en kleuren, ieder met zijn eigen zitcomfort.Ook hebben we uitgebreide keuze in relaxmeubelen voor thuis, waaronder heerlijke, comfortabele relaxstoelen in verschillende, eigentijdse kleuren. En vergeet als je komt niet de bon uit onze advertentie uit de Woonbijlage van 18 mei mee te nemen. Deze bon geeft recht op 10% korting op één artikel naar keuze uit onze collectie.”

Bij Store6 Wonen is ruime parkeergelegenheid. Wie in de omgeving woont, kan zijn of haar aankopen ook gratis laten bezorgen. Meer informatie is ook te vinden op www.store6.nl, op de facebookpagina store6 wonen en op instagram.