RegioBank Steenwijk opent vandaag

Steenwijk - Tom Holtzer opent vandaag (19 mei) de deuren van zijn RegioBank aan de Kornputsingel 54 in Steenwijk. Het gaat om een samenwerking van RegioBannk en van Campen & Dijkstra verzekeringsadviseurs.

Klanten kunnen hier terecht voor al hun financiële zaken: bankzaken, hypotheken en verzekeringen.

‘Feestelijke opening komt later’

„De geplande feestelijke opening houdt Steenwijk nog tegoed”, zegt zelfstandig adviseur Tom Holtzer. „Voor nu vind ik het belangrijkst dat ik de deuren op een veilige manier kan openen voor de klanten”. Op de achtergrond is hij zich al weken aan het voorbereiden om de zaak 1,5 meter proof te maken.

Aangepaste openingstijden

De RegioBank is de bank in de buurt waar mensen voor persoonlijk contact gewoon even binnen kunnen lopen. Al zijn de openingstijden de komende weken nog wel aangepast: ”Om de veiligheid voor onze klanten te kunnen waarborgen hebben wij drie inloop momenten: dinsdag 10.00 uur-14.00 uur, donderdag 13.00 uur – 17.00 uur en op de vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op alle andere dagen zijn de klanten ook zeker welkom, maar dan op afspraak. Een simpel belletje of mailtje is voldoende om een afspraak in te plannen.”

‘Het beste van twee werelden’

Waarom een bank nu alles online kan? „Eigenlijk krijg je op deze manier het beste van twee werelden, waarbij de klant zelf bepaalt of hij langs komt bij ons op kantoor of dat hij het zelf online regelt. Ook al is alles heel gemakkelijk online te regelen, je moet niet vergeten dat het gaat om financiële zaken. Voor veel mensen is het een stuk prettiger om dit één op één met iemand te kunnen bespreken. Iemand die ze vertrouwen en waar ze van op aan kunnen.”

Meer informatie: tel. 0637272027; tom@vancampendijkstra.nl; vancampendijkstra.nl/steenwijk.