Gratis webinars voor verenigingen en stichtingen

Steenwijk Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland nodigt bestuursleden van verenigingen en stichtingen uit om ‘online’ aan te sluiten bij interactieve webinars die tot stand zijn gekomen in samenwerking met NOC*NSF.

De eerste was zijn gericht op Communiceren (20 mei). Nog op het programma staan Ledenbinding (25 mei) en Financiën (25 mei). Oftewel actuele issues die in deze tijd van belang zijn voor verenigingen en stichtingen. De webinars bevatten vele praktijkgerichte handvatten en voldoende ruimte voor vragen, zodat de deelnemers meteen aan de slag kunnen binnen hun club. Alle webinars starten om 20.00 uur tot 21.30 uur.

25 mei : Ledenbinding, nu we elkaar op de club niet kunnen ontmoeten; tijd: 20.00 - 21.30 uur, onder leiding van Danny Meuken (procesbegeleider en dagvoorzitter bij Made2Sport). Hoe kan jouw vereniging betrokkenheid creëren en leden actief blijven binden, juist in deze tijd? Hoe kun je toch contact houden, je leden iets bieden en daarmee je leden behouden?

25 mei: Financieel gezond de crisis door; tijd: 20.00 - 21.30 uur, onder leiding van Peter van Baak (eigenaar SponsorVisie en medeoprichter van AdsToSport). Hoe ga je om met de financiële gevolgen van de coronacrisis voor jouw vereniging? Van welke regelingen kan je gebruik maken en welke kansen zijn er om het financiële gat te dichten?

Meedoen? Schrijf je dan in. Ga hiervoor naar www.rabobank.nl/mss en kijk onder het kopje Actueel.