Online informatiebijeenkomst over verduurzamen woning

Steenwijk De gemeente organiseert dinsdag 26 mei een online informatiebijeenkomst waarin mensen antwoord kunnen krijgen op de vraag 'Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?'

De gemeente doet dit samen met duurzaamheidscombinatie DCZ. Belangstellenden kunnen gewoon thuis kijken op computer, tablet of telefoon. Wel graag van te voren aanmelden.

Tijdens de online informatiebijeenkomst krijgt men informatie over: het energiezuiniger en comfortabeler maken van je huis; welke oplossingen daarvoor zijn; hoe je je energiekosten kunt verlagen; welke subsidies er zijn voor verduurzaming; mooie voorbeelden uit de omgeving.

Ook is het mogelijk om tijdens de bijeenkomst digitaal vragen te stellen.

De online informatiebijeenkomst is bedoeld voor woningeigenaren in Steenwijkerland. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en duurt een uur.

Alle deelnemende woningeigenaren in Steenwijkerland krijgen na afloop een gratis energiebespaartas. Daarin zitten energiebesparende producten én een kortingsbon die bij elkaar een waarde hebben van € 70. Daarnaast kan men gebruikmaken van een gratis adviesgesprek met de energieadviseur.

U kunt zich vooraf aanmelden door onderstaande QR-code te scannen of via de link op de website (www.steenwijkerland.nl/duurzaamheid).

Na aanmelding krijgt u een mail met daarin de link die u op 26 mei kunt aanklikken om de digitale bijeenkomst bij te kunnen wonen.