IJsboerderij de Saks bezorgt ijs

Steggerda - IJsboerderij de Saks bezorgt zaterdag 23 mei ijs in de Stellingwerven en omgeving. Met deze actie heeft het bedrijf uit Steggerda een creatieve oplossing bedacht voor het wegvallen van alle evenementen van aankomende zomer.

Tijdens een normale zomer zijn de verkoopwagens van IJsboerderij de Saks op ongeveer 150 tot 200 evenementen te vinden in de omgeving. Door de huidige coronamaatregelen zijn in ieder geval alle evenementen tot 1 september afgelast. Dit heeft grote gevolgen voor het bedrijf van de familie Homma.

Als het mooi weer is, staat er op zondag wel een verkoopwagen bij de Vlinderbrug over de Linde. Daarnaast is op zondagen gestart met ijsverkoop in de voortuin van de monumentale boerderij aan de Steggerdaweg. Via social media kunnen klanten wekelijks zien waar de verkoopwagens staan.

De afgelopen periode was er steeds meer vraag naar halve liter verpakkingen om mee naar huis te nemen. Zo ontstond het idee deze bezorgactie te starten. Voor de bezorgactie werd een webshop gelanceerd. Daarnaast is het mogelijk telefonisch een bestelling door te geven.

Speciaal voor deze bezorgdag geldt de actie van een gratis halve liter bij besteding vanaf 25 euro. Op 23 mei bezorgt IJsboerderij de Saks het ijs bij de klanten thuis, zodat iedereen de mogelijkheid heeft in eigen omgeving van het ijs te genieten.

Tel. 0561-441044 of ijsboerderijdesaks.hoale.nl