Willemsoord opgeschrikt door politieonderzoek. Arrestatieteam vindt drugslab

Willemsoord – Willemsoord is zondagmiddag het decor van een groot politieonderzoek. Bij een inval in een villa aan de Ronde Blesse is een drugslab aangetroffen. Eén man is daarbij aangehouden.

De villa ligt aan een lange oprijlaan die uitkomt op de Ronde Blesse. De politie is met man en macht uitgerukt naar het koloniedorp. Talloze agenten en politiewagens bewaken toegangswegen in Willemsoord. Ook cirkelde lange tijd een politiehelikopter boven de omgeving van Willemsoord.

Zondagmiddag viel een arrestatieteam de villa binnen. Agenten met kogelwerende vesten doorzochten het huis en hielden een man aan. Het is niet bekend of het gaat om de eigenaar van de woning. Ook werd een drugslab aangetroffen. Het is niet bekend welke soort drugs in het lab wordt vervaardigd. Bij een drugslab is in ieder geval sprake van de productie van harddrugs.

De villa ligt vlakbij de grens met Friesland. Het gaat om een bewoonde villa. Op de locatie is volgens de Kamer van Koophandel het bedrijf ArbeidsExpertise gevestigd, een bedrijf dat adviseert over letselschade- en arbeidsongeschiktheidsvraagstukken.